Babbelwijn

Babbelwijn

Voor de Cadeauwinkel!

Ontdek het leukste geschenk dat u kunt aanbieden in uw cadeauwinkel. Met Babbelwijn kunt u uw klanten een unieke ervaring bieden, verpakt in een prachtige wijnverpakking. Lees verder om te ontdekken hoe Babbelwijn een geweldige toevoeging kan zijn aan uw assortiment en uw klanten zal verrassen!

smakelijk geschenk voor in uw winkel!

Wat is Babbelwijn

Babbelwijn is een bijzonder product dat een heerlijke fles wijn combineert met een set speelkaarten vol boeiende vragen. Het spel is ontworpen om gesprekken te stimuleren en een gezellige sfeer te creëren tijdens sociale bijeenkomsten. Bij Babbelwijn leveren wij de volledige set, inclusief onze eigen wijn. U kunt kiezen tussen rode en witte wijn, beide met een uitstekende kwaliteit en smaak.

Voor welke gelegenheden

Babbelwijn is geschikt voor diverse gelegenheden, waaronder:

  • Cadeau: Op zoek naar een bijzonder cadeau dat zowel elegant als vermakelijk is? Babbelwijn is het ideale geschenk. Met een heerlijke  wijn en het spel vol vragen, biedt u uw klanten een complete ervaring die zeker in de smaak zal vallen.

  • Geschenk: Een geschenk dat de ontvanger echt zal waarderen? Babbelwijn is het perfecte geschenk voor wijnliefhebbers. Met uw eigen geselecteerde wijn erin wordt het een persoonlijk cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen.

  • Verjaardag: Maak verjaardagen extra speciaal met Babbelwijn. Uw klanten kunnen hun dierbaren verrassen met een fles kwaliteitswijn en een spel vol leuke vragen. Het zorgt voor een gezellige en boeiende viering!

  • Souvenir: Voor toeristen en bezoekers van uw stad of streek is Babbelwijn een geweldige souvenir. Ze kunnen niet alleen genieten van een heerlijke fles wijn, maar ook een blijvende herinnering meenemen in de vorm van onze speelkaarten vol vragen.

Offerte aanvragen?

Wilt u Babbelwijn opnemen in uw cadeauwinkel en uw klanten verrassen met deze unieke ervaring? Vul dan onderstaand offerte formulier in en we nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wist je dat...

Babbelwijn is ook per 100 te personaliseren

Babbelwijn biedt de mogelijkheid om onze producten per 100 stuks te personaliseren voor bedrijven. Dit betekent dat u uw eigen ontworpen doos en vragen kunt hebben, inclusief uw bedrijfslogo en boodschap. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor gepersonaliseerde Babbelwijn voor uw bedrijf te bespreken.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het opnemen van Babbelwijn in uw cadeauwinkel? Neem dan gerust contact met ons op:

Wij staan klaar om u te helpen en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om Babbelwijn een succesvol onderdeel te maken van uw assortiment.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met uw cadeauwinkel!